Їсти Сообщество
https://www.facebook.com/%D0%87%D1%81%D1%82%D0%B8-789376981117707/
 
 
 
Їсти
Сообщество
Морозиво
 зі смаком мигдалю, мабуть, сподобається усім. Тим паче якщо це морозиво
 домашнього приготування, із натуральних вершків і молока. Скуштувавши 
цей смаколик, у вас неодмінно попросять рецепт. Якщо вам…
jisty.com.ua|Автор: admin
Колір
 шкірки баклажана залежить від солей, які у ньому переважають. Якщо овоч
 синій – значить у ньому багато кальцію і магнію, якщо пурпурний – 
більше калієвих солей. Сучасний баклажан не обов’язково має традиційну 
синьо-фіолетову шкірку, його забарвлення може варіюватися від 
жовто-коричневого до білого.
Поки
 ще на ринку можна віднайти і баклажани і не дуже дорогі помідори, 
поспішайте приготувати макарони за цим рецептом. Вони стануть вдалим 
варіантом і для вечері, і на друге на обід. Ця страва смачна, проста і 
швидка…
jisty.com.ua|Автор: admin
Універсальна зимова закуска - і смачно, і красиво, і тепло Смайлик «wink»
Урожай
 квасолі зібрано, ціни на неї невисокі, тож саме час подбати про запас 
на зиму. До прикладу, закрутити салат, рецепт якого вам пропонуємо. Він 
смачний і ситний. Спробуйте - не пошкодуєте! Вам сподобався рецепт 
салату…
jisty.com.ua|Автор: admin
И.Т.Д. ПО САЙТУ... 




 
